Op zoek naar een ervaren behangbedrijf in de omgeving van Enschede?

Bent u op zoek een goede en ervaren behanger in de buurt van Enschede? Is uw slaapkamer aan een opknapbeurt toe? Of wilt u fotobehang laten behangen op de slaapkamer van uw kind(eren)?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mooy Schilderwerk levert naast schilderwerk ook professioneel behangwerk. Wij hebben met jarenlange ervaring met behangen en het geven van deskundige advies op maat.

Wat kunnen wij?

Kwaliteit staat bij ons voorop en om u goed en snel bij uw vraag te helpen, hebben wij hieronder ons behang aanbod op een rijtje gezet. Mocht de gewenste oplossing voor u er niet tussen zitten, of twijfelt u erover? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij hebben ervaring met diverse soorten behang, waaronder:

  • Renovlies behang
  • Glasvliesbehang
  • Glasvezelbehang
  • Vinylbehang
  • Fotobehang

Zijn de wanden nog niet mooi afgewerkt en moeten deze nog behangklaar gemaakt worden. Wij kunnen ook uw wandafwerking verzorgen alvorens wij gaan behangen.

Hoe werken wij?

Wij werken in de meeste gevallen als volgt: het liefst hebben wij voordat wij langskomen even (telefonisch) contact om het behangwerk te bespreken. Zo kunt u uw wensen nog even goed toelichten én zo krijgen wij een betere indruk van wat wij precies moeten doen en waar wij rekening mee moeten houden qua inkopen en planning. Op deze manier komen wij tot een goede prijsopgave én weet u precies waar u aan toe bent. Dat is voor beide partijen beter!

Wij komen graag langs voor een prijsopgave

Wij kunnen telefonisch of per e-mail meestal wel een redelijk prijsschatting geven. Echter komen wij het liefst even langs om het (behang)project te bekijken en bijv. de staat van de wand/muur te bekijken. Dit allemaal om tot een zo goed mogelijke prijsopgave te komen.