Op zoek naar een ervaren schilder in de omgeving van Enschede?

Bent u op zoek een goede en ervaren schilder in de buurt van Enschede? Is uw woonkamer aan een opknapbeurt toe? Of wilt u bijvoorbeeld naast wat schilderwerk ook fotobehang laten behangen op de slaapkamer van uw kind(eren)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Mooy Schilderwerk levert professioneel schilderwerk. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met uiteenlopende schilderwerkzaamheden en en geven graag deskundig advies op maat.

Wat kunnen wij?

Kwaliteit staat bij ons voorop en om u goed en snel bij uw vraag te helpen, hebben wij hieronder ons schilder aanbod op een rijtje gezet. Mocht de gewenste oplossing voor u er niet tussen zitten, of twijfelt u erover? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij hebben ervaring met diverse soorten schilderwerk, waaronder:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk

Wij beschikken over de juiste professionele middelen om uw woning (of een gedeelte daarvan) te schilderen, sauzen, spuiten en doen dit zowel binnen áls buiten. Wij maken van uw oude huis weer een gehele nieuwe woning door het aanbrengen van een nieuwe schilderlaag.

Zijn de wanden nog niet mooi afgewerkt en moeten deze nog behang- of schilderklaar gemaakt worden. Wij kunnen ook uw wandafwerking verzorgen alvorens wij gaan schilderen.

schilderwerk enschede

Hoe werken wij?

Wij werken in de meeste gevallen als volgt: het liefst hebben wij voordat wij langskomen even (telefonisch) contact om het schilderwerk te bespreken. Zo kunt u uw wensen nog even goed toelichten én zo krijgen wij een betere indruk van wat wij precies moeten doen en waar wij rekening mee moeten houden qua inkopen en planning. Op deze manier komen wij tot een goede prijsopgave én weet u precies waar u aan toe bent. Dat is voor beide partijen beter!

Wij komen graag langs voor een prijsopgave

Wij kunnen telefonisch of per e-mail meestal wel een redelijk prijsschatting geven. Echter komen wij het liefst even langs om het schilderwerk te bekijken en bijv. de staat van de wand/muur te bekijken. Dit allemaal om tot een zo goed mogelijke prijsopgave te komen.