Wandafwerking

Voor het behangen en/of schilderen eerst nog wandafwerking nodig?

Bent u op zoek een goede en ervaren specialist in wandafwerking in de buurt van Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mooy Schilderwerk levert naast schilder- en behangwerk ook professionele wandafwerking. Wij hebben jarenlange ervaring met het afwerken van wanden en geven tevens graag deskundig advies op maat.

Wat kunnen wij?

Kwaliteit staat bij ons voorop en om u goed en snel bij uw vraag te helpen, hebben wij hieronder ons aanbod op een rijtje gezet. Mocht de gewenste oplossing voor u er niet tussen zitten, of twijfelt u erover? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij hebben ervaring met diverse soorten wandafwerking, waaronder:

Hoe werken wij?

Wij werken in de meeste gevallen als volgt: het liefst hebben wij voordat wij langskomen even (telefonisch) contact om de wandafwerking te bespreken. Zo kunt u uw wensen nog even goed toelichten én zo krijgen wij een betere indruk van wat wij precies moeten doen en waar wij rekening mee moeten houden qua inkopen en planning. Op deze manier komen wij tot een goede prijsopgave én weet u precies waar u aan toe bent. Dat is voor beide partijen beter!

Wij komen graag langs voor een prijsopgave

Wij kunnen telefonisch of per e-mail meestal wel een redelijk prijsschatting geven. Echter komen wij het liefst even langs om de wand(en) te bekijken en bijv. de staat van deze wand/muur te bekijken. Dit allemaal om tot een zo goed mogelijke prijsopgave te komen.